Pivolada

11/05/2018

Intervju sa Dejanom Maksimovićem Maksom.

Kolaboracije

10/19/2018

Divan način da udružite znanje, talenat i inspiraciju i zajedno pomerite granice ukusa u pivu, uz upoznavanje novih recepata i kultura. Ove godine smo imali zadovoljstvo da ugostimo legende zanatskog  pivarstva De Molen pivaru, jednu od najboljih ruskih pivara Bakunin i mladu i progresivnu Rewort pivaru. 

Kabinet pivara- Vredna putovanja

09/03/2018

Čast nam je da smo preporučeni kao mesto vredno putovanja u knjizi Jeppe Jarnit-Bjergso, poznatijeg kao legendarnog tvorca Evil Twin pivare iz Amerike. Izdanje cenjene kuće Phaidon.

NEIPA & Stone Brewing Berlin

07/26/2018

Bilo je zadovoljstvo biti deo Berlina Beer Week festivala kao gost čuvene Stone pivare u Berlinu.

Konkurs za novu etiketu

06/14/2018

Leto je, vreme je za tople teme, uz Wheat me Up, belgijsko pšenično pivo, koje ubzava ritam i daje posebnu muzičku podlogu svetu u kome ste.

III Vrteška festival

05/11/2018

Ako ste za vikend izlet uz neka od najimpresivnijih kraft piva iz Rusije, Estonije, Švedske, Norveške, Danske, Holandije, Belgije, Velike Britanije, Španije, dođite na majsku Vrtešku. Dorćol Platz, 11. i 12. maja je mesto sa najuzbudljivijim izborom pivskih stilova na jednom mestu, sa preko 40 stranih pivara, u organizaciji Samo Pivo bara i Kabinet pivare. Vrteška je Prvi međunarodni festival kraft piva u regionu, prva je bila u jesen 2016., gde su premijerno točena neka od najcenjenijih piva današnjice uz gastro podršku iz restorana Square Nine, Home i Cveća Zla.

Enso uparivanje sa Kabinet pivima

05/09/2018

Samo u sredu 9. maja u oazi autentične kuhinje Enso restorana istražite ukuse Kabinet piva na nov način uz jedinstven Meni: 
Terin od oraha i tamarinda - Harakoa (New England IPA)
Smuđ - Wheat me Up ( Belgijsko pšenično pivo)
Kobasica sa tri vrste senfa - Mozaik (session IPA)
Bajadera od prasetine - Olga (Baltic Porter)
Karamel kolač - Milk stout (Mikkeller)

Piknik sezona III

04/15/2018

Za sve od 0.9 do 99 godina, ze lep dan za sebe, uživanje u prirodi, muzici u organizaciji Kišobrana, hrani u režiji Burger House i piću iz podruma Kabinet pivare.

Ludi svet piva

12/20/2017

Sjajno je kuvati sa ljudima koji dele strast prema eksperimentisanju sa ukusima, a to je najbolja mađarska pivara Mad Scientist. Bili smo njihovi gosti u uzbudljivom kuvanju sa njihovim tradicionalnim Dimnjak kolačem i začinima. 

Pivolada

05/26/2017

Pivolada je naš jedinstveni, potpuno prirodni namaz od piva sa začinima, koji smo napravili zajedno sa šefom Norveške ambasade Maksom. On je idealan za kombinovanje sa sirevima, palačinkama ili vašim omiljenim mesom, uživajte!

Temelj

05/08/2013

Radovi su krenuli u proleće 2013. godine. Imali smo čast da je projekat uradio Đorđe Gec sa studijom Fluid. Proizvodni deo zgrade je završen za manje od godinu dana.