EmaEmaEma

Pop my Višnja

KB: Koje ideje stoje iza ovog kreativnog rešenja?
EEE: Ideja je da novi ukus piva predstavim kroz ilustraciju koja je šaljiva, razigrana i sveža, a za deo pivo koje je odstajalo u flaši dodatnih 10 meseci, birala sam gušću kompoziciju i toplije boje da bih naglasila razliku u ukusu. Takodje, ukus višnje češće biraju dame, pa sam htela da ženska figura koja stidljivo gleda preko ramena zavede i momke da otkriju nešto novo.

KB: Šta je bila inspiracija?
EEE: Zanimljiv mi je bio spoj novih ukusa i naziv piva koji su stvorili taj sexy momenat koji me je odmah inspirisao da se njime poigram u ilustraciji.

KB: Da li je ukus piva definisao dizajn etikete?
EEE: Da.

KB: kako izgleda dizajnirati za prvo srpsko kraft pivo?
EEE: Svidja mi se sloboda koju sam imala u izradi ilustracije, kao i činjenica da učestvujem u radu i rastu domaćeg proizvodjača/brenda kojeg cenim.

KB: omiljeno Kabinet pivo?
EEE: Nisam jos probala sve ukuse, mozda to bas bude Pop My Višnja.

 

EmaEmaEma je vizuelna umetnica koja trenutno živi i radi u Beogradu. Uticaje prima iz prirode, snova i podsvesti. Radi u poljima crteža, slike, fotografije, animacije, VJinga, objekata, instalacije i urbanih intervencija (murala). Do sada je realizovala mnogobrojne samostalne i grupne izložbe, audio-vizuelne performanse i kolaboracije.